Keresés

Magyar country linedance

LinkajánlásCountryCountrycountry.lap.hu/9-99hu14977004622005-06-05 01:33:482017-06-17 13:54:22Central Médiacsoport Zrt.centralmediacsoport@centralmediacsoport.hu2005

Meghatározás

Csapatunk 2009 májusában alakult Veresegyházon, akkor All-Inn Linedacers néven. 2010 márciusban áttettük székhelyünket Gödöllõre.<br />A tagok összetételében is rövid idõn belül nagyon pozitív változások történtek. Ezek a fordulatok arra ösztönöztek bennünket, hogy új nevet vállasszunk. Így lettünk mi a GAMBLERS LINEDANCERS, ami sokkal frappánsabb és hangulatában is hozzánk közelebb álló linedance csapat név.<br />A csapatra jellemzõ a vidámság, jókedv és a buli hangulat. Nagy gondot fordítunk a csapathoz idõk özben csatlakozó táncosok felzárkóztatására is.<br />Repertoárunkat szeretnénk minél több saját, általunk tervezett koreográfiával bõvíteni.<br /><br />Jelenleg 3 saját koreográfiánk van ami kizarolag a Gamblers csapatnak keszitettek es folyamatban van tovabbi 3.<br /><br />Gamblers Remix - zene Kenny Rogers, koreografálta Takács Adrien<br />Riverboat Gambler - zene Chris LeDoux, koreografálta Winkler Kati<br />Szerencsevadász - zene Komár László, koreografálta Takács Adrien<br /><br />Szívesen fellépünk vállalati, városi és privát rendezvényeken.

Szponzorált hirdetések

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza:Magyar country linedance
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem Elküldés 
(2009.08.24.)