Hirdetés

country.lap.hu / Magyar country zene

Magyar country zene

Blues zenészekből alakult Country zenekar, hamisítatlan országuti hangulattal

Blackriders, ír és amerikai folk és country zene, Irish and american folk and country music ...

2008-ban alakultunk a Blue Timers country zenekarból. 60-as, 70-es évek zenéjét és new countryt játszunk.

Bojtorján zenekar honlapja

Nagy Péter, szólógitáros évtizedek óta Szeged egyik legelismertebb zenésze. A legtöbb stílusban ( jazz, rock, country) "otthon van." . Nem lehet felsorolni, hogy hány zenekarban működött eddig, de utolsó négy évét a Riverside Country Bandban húzta le

Countaktus Country honlapja

A Telecaster sound szerelmeseinek

Magyar előadók (Bojtorján,Fonográf,100 Folk Celsius,Kormorán,Halász Judit...) és saját szerzemények kizárólag magyar nyelven.(gyerekdalok is)

A Walk the line című, Johnny Cash életét bemutató nagyszerű amerikai film inspirációjának köszönhetően megpróbálják visszaadni a rég eltűnt country pubok folkos, füstös hangulatát, ötvözve a régi tradicionális és mai new country zene minden elemét. Oly n

A Free Time Band hivatalos honlapja

LIVE COUNTRY, OLDIES, IRISH FOLK, BLUES, GOSPEL

Zenekar

Köteles István vagyok. Van egy visszatérő gyermekkori álmom, cowboy vagyok! Hosszú út vezetett a zenei pályámon idáig, erről részletesen olvashattok a honlapomon. Hiszem, hogy sosem késő váltani. A világ folyamatosan változik, és vele együtt mi is. A fontos csak az, hogy mindig hiteles maradj! A honlapomon találtok 14 új dalt is, amibe nem csak belehallgatni tudtok, hanem szavazni is lehet!

A Leslie Night Production az egész ország területén, valamint külföldön is mûködõ show zenekar. Az együttes a jelenlegi felállásban 2008 óta mûködik. Miért minket válasszon? A Leslie Night zenekar bármilyen rendezvényen színvonalas hangzást és mûsort biztosít. A zenekar arculata és árképzése a jelen kor igényeinek teljesen megfelel.

Két elegáns énekes, az 50-es, 60-as évek világslágerei és/vagy country muzsika vidám showműsor keretében

We are the ones who make the traditions today 2007 - On the 'We Are The Ones' album: Johanna Regenbogen - viola; Markus Drescher - double-bass; Attila Tapolczai - guitar, mandolin, vocals / 2008 - On the 'Dreamer' album: Laszlo Pasztor - electric bass; Gyula Egyed - banjo

Pop-Country stílusu zenekar, hangulatos és látványos produkció! Ugrás az oldalra és hallgass bele a zenénkbe :)

Noha mindig a country zenét tekintettem kedvenc műfajomnak és ez adja ma is zenei stílusom fő irányvonalát. Az idők folyamán több együttesben zenéltem, ahol lehetőségem nyílt megismerkedni más műfajokkal is, mint szólógitáros (rock, blues, funky, reggae), de erről bővebben a zenekarok menüpont alatt olvashatsz.

A WildHorses (Vadlovak) new country rockband 1994-ben alakult. A jelenlegi rockduó formáció 2000.02.26. óta folyamatosan működik, elsősorban pub-ok, sörözők, klubbok, éttermek, western steakhouse-ok élőzene szolgáltatásával, alkalmanként 3-4 órás műsoridővel.

Williams Band Country & American Music

Hirdetés
Meghatározás:

A country zene az Amerikai Egyesült Államok déli államaiban, és az Appalache-hegység területén kialakult zenei stílus. A hagyományos népzene, a kelta zene és a gospel keveredik benne. A stílus az 1920-as években kezdett elterjedni a kissé degradáló hillbilly zene néven, majd az 1970-es évektől a country- és a western zene kifejezéseket kezdte használni a köznyelv.

A country zene az Amerikai Egyesült Államok déli államaiban, és az Appalache-hegység területén kialakult zenei stílus. A hagyományos népzene, a kelta zene és a gospel keveredik benne. A stílus az 1920-as években kezdett elterjedni a kissé degradáló hillbilly zene néven, majd az 1970-es évektől a country- és a western zene kifejezéseket kezdte használni a köznyelv.

Szponzorált hirdetések

(2009.08.24.)

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Magyar country zene
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés